Creative Brand Communication prezinta Nicorette Rally Team

Brandul Nicorette a devenit partenerul oficial al pilotului de raliu, Alin Marginean, pentru sezonul 2008 al Campionatului National de Raliuri al Romaniei.

Brandul Nicorette ia startul pentru inca un titlu de campion, fiind deja lider mondial in cursa pentru renuntarea la fumat. Pentru sezonul competitional 2008, Nicorette va colabora cu pilotul Alin Marginean, care va concura in Campionatul de Raliu al Romaniei.

Debutul parteneriatului a fost marcat printr-un eveniment de amploare, in cadrul caruia moderatorul Dan Negru, oameni de media si persoane publice au avut ocazia sa experimenteze emotiile circuitului de raliu - "Nicorette Rally Team", dar si sa afle modalitatile si etapele care trebuie urmate pentru a renunta la fumat. Dezvaluirea masinii cu insemnele Nicorette, Mitsubishi Lancer Evolution 9 ce va fi pilotata de Alin Marginean, a reprezentat punctul culminant al evenimentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related