S-a lansat HyperActive, agentie interactiva full service

Dorin Boerescu si Alex Visa anunta lansarea oficiala a agentiei full service de publicitate interactiva HyperActive sperand sa atinga o cifra de afaceri de 800.000 euro pentru primul an.

HyperActive va oferi clientilor sai solutii complete de marketing interactiv precum dezvoltare de site-uri web, SEO - optimizare organica pentru motoarele de cautare, publicitate prin motoarele de cautare (Google adWords), campanii de media online si proiecte interactive speciale.

Agentia porneste la drum cu o echipa compusa din trei programatori, un designer, un director de media, un media executive, doi responsabili de cont si cei doi parteneri fondatori. Dorin are peste 11 ani de experienta de management in publicitate (fiind fondatorul Speed Promotion) si peste 8 ani de experienta in online. Alex este unul dintre putinii romani care se poate mandri ca a reusit atat in online-ul romanesc (unde in 2001 a fost promotorul divizia internet a ARBOmedia) cat si in cel international unde a gestionat bugetul de online al unei divizii a ING Canada.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related