MV.Com a promovat E-mariage Fest - Primul targ de nunti in aer liber

Portalul www.e-mariage.ro a organizat in perioada 7 - 9 martie ultimul targ de profil al anului 2008. Pentru toti cei care au dorit sa afle cum poate arata nunta lor, la "E-mariage Fest" au reusit sa faca un exercitiu de imaginatie: primirea oaspetilor cu sampanie, buseuri fine, cascade de ciocolata din care participantii au fost poftiti sa deguste etc.. S-au organizat de asemenea si prezentari de moda, showroom-uri, concerte si tombole cu castiguri impresionante.

Toate acestea au fost promovate prin intermediul a 6 echipaje MV.com-MAXI, alocate fiecare pe cate un sector al capitalei. "Intr-o piata in care business-ul de cumetrie ocupa un loc fruntas ca si algoritm de abordare, Motion Vision Communication (www.mvcom.ro) face marketing pentru nunti, botezuri etc.. Glumesc, E-mariage promoveaza intr-un mod foarte serios si elegant un eveniment cu staif, iar aceasta varianta de promovare este aleasa in asa fel incat audienta sa fie ampla, intr-un trafic supraaglomerat, bucurestean, fara sa scape in ostentativ, vulgar sau ieftin" declara Andreea Pali, General Manager Motion Vision Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related