Leo Burnett organizeaza cea de-a patra editie Cannes Predictions in Romania

Cea de-a patra editie a evenimentului Cannes Predictions initiat si organizat de Leo Burnett Romania se va desfasura in parteneriat cu Business Media Group, in cadrul editiei Strategic 2005, eveniment dedicat publicitatii, marketingului si comunicarii si va avea loc in data de 14 iunie, ora 18.30, la World Trade Center Bucuresti, Sala New York.
Leo Burnett Romania ofera si in acest an publicului larg posibilitatea de a-si exprima preferintele si a-si verifica capacitatea de analiza publicitara.
Astfel, alaturi de evenimentul propriu-zis din 14 iunie, unde accesul se va face pe baza de invitatie, Leo Burnett va ofera posibilitatea de a vota incepand cu 15 iunie pe site-ul www.leoburnett.ro/cannesprediction creatiile pe care le considerati castigatoare la Cannes Lions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related