Mediaedge:cia castiga titlul de Agentia Globala de Media a anului 2007

Mediaedge:cia (MEC), agentie de top specializata in comunicare media, a fost numita Agentia Globala de Media a anului 2007de catre Advertising Age si Adweek, doua dintre principalele publicatii din sfera marketingului si publicitatii din Statele Unite ale Americii.

Aceasta nominalizare confirma inca o data recunoasterea primita anul trecut, fiind sustinuta si de un premiu aditional: publicatia Adweek a desemnat MEC drept Agentia de Media a Anului 2007 in Statele Unite.

"Aceste distinctii reprezinta o confirmare atat pentru clienti, cat si pentru reteua MEC. Noi suntem doar atat de buni pe cat sunt rezultelele obtinute pentru clientii nostri" a declarat Charles Courtier, Chief Executive Officer al MEC Global. "MEC a atras si pastrat cei mai buni oameni; am continuat sa investim in diversificarea serviciilor noastre si sa inovam in cadrul retelei, ceea ce a determinat realizarea unor proiecte de implicare activa autentica pentru clientii nostri. Fiecare tara, din fiecare regiune, a contribuit din plin la acest succes."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related