Neconcordante uriase

Uriasii m-au dus cu gandul intotdeauna la dezumanizare, la patima si la cadere. Un singur specimen gigant mi-a lasat o altfel de imagine, dar pe respectivul l-am intalnit o singura data, langa o apa, admirand broscute, intr-o poveste de-a lui Gog, un personaj construit de Giovanni Papini. Exceptia insa nu m-a convins sa-i gasesc mai simpatici, nici macar prin metafore. Fug de capcana de a pica intr-o abordare extrem de subiectiva, cu o scurta trimitere la Geneza - imi cer scuze, de pe acum, daca par profan si supar pe cineva ca apelez la ea in argumentare - care zice despre uriasi ca sunt niste anomalii genetice si morale, care au fost alungate de pe fata pamantului pentru sanatatea planetei. In ce mod mai poti atunci sa-i asociezi cu ideea de grija si mai ales cu cea de grija pentru binele planetei?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune


Comentarii

Craciun Daniel
acum 16 ani
In spot e vorba mai mult de niste uriase dragute decat de uriasi. In plus, nu sunt uriasii aia greoi, gata sa inghita tot, ca niste capcauni din povesti. Sunt frumusei si atenti cu florile!

Mesajul e evident, "suntem peste tot, suntem atenti, avem putere sa va facem curatenie in orasul vs. Avem grija de voi si de oras!"

Asadar sorry pentru analiza, spotul rules!

Oana Buda-Oprean
acum 16 ani
Eu am urmarit spotul de 2 ori ca sa inteleg despre ce este vorba de fapt. mi se pare foarte evaziv creat.
Simona Busuioc
acum 16 ani
Tin minte cand am vazut reclama la Tv si mi s-a parut relaxanta. Dar nu am stiut despre ce e vorba pana nu am citit articolul. Proasta idee au avut. Poate sa scopul era numai sa faca numele firmei cunoscut. Si in reclamele viitoare aflam mai multe.


Branded


Related