Are cineva niste zeama de varza la el?

ArgueAds: Ana Militaru vs. Florin Dumitrescu

Ana: Florin, tu cum iti revii dupa o noapte de betie?
Florin: Ehei, draga Ana... Dupa cum poate stii, pentru durerile astea de cap, trebuie oblojit ficatul. Eu unul am un leac infailibil: ceai de rostopasca cit mai amar, cit mai fierbinte si, mai ales, zacut in pat pana la pranz. Dar nu se compara ficatul tau proaspat, de pustoaica, cu pateul meu expirat...

Ana: Pe-asta cu rostopasca n-am mai auzit-o , eu stiam ca gustul care iti da ghes a doua zi e de zeama de varza, suc de portocale, cafea cu sare, uneori lapte acru. Iti amintesti spotul la Nescafe 3 in1 care se difuza intr-o veselie dupa revelion, ca sa stim cu ce ne dregem? M-am gandit sa discutam putin, acum, dupa petrecerile prelungite de 8 Martie, cand femeile si-au cam facut de cap.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Dumitru-Paul Falticeanu
acum 16 ani
Florin, nu sunt chiar minori :) Spre exemplu "Cumintica" de care spui ca pare sub varsta buletinului are mai mult de 22 de ani. Banuiesc ca si ceilalti la fel, dar de ea pot sa iti spun pentru ca la ea stiu sigur.
florin dumitrescu
acum 16 ani
m-au facut din machiaj...
Lia Buda
acum 14 ani
pe fetzele multor femei/fete intre 20 si 30 e greu de identificat varsta. cand te hotarasti sa le dai maxim 22 de ani, realizezi (sau nu) ca le diferentiaza mai evident hainele si atitudinea... pe tv e simplu sa le atribui cat nu au :)


Branded


Related