DRAFTFCB Bucharest si-a dublat cifra de afaceri in 2007

Agentia de publicitate DRAFTFCB a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 10.250.741 euro, inregistrand o crestere cu 106% fata de anul precedent (4.971.928 euro).

Bogdan Santea, President&CEO DRAFTFCB Bucharest, explica factorii care au determinat obtinerea acestui rezultat: "Din punct de vedere al evolutiei, anul 2007 a insemnat dezvoltare accelerata pe mai multe nivele: din punct de vedere organizatoric, au fost consolidate departamentele existente si infiintate departamente noi (BTL, PR & Events, Interactive); din punct de vedere al portofoliului de clienti, au fost atrasi clienti noi (in contextul pierderii unui singur client - Fiat, care a semnat regional un contract cu Leo Burnett). Toate acestea au avut ca rezultat dublarea cifrei de afaceri a agentiei fata de anul 2006."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related