Oameni noi la Millenium Communications

Millenium Communication anunta venirea in echipa a patru oameni noi.
Oana Dobre este noul Executive Director al Diviziei PR din Millenium Communications. Pana a ajunge in agentie, a fost client, venind din departamentul de marketing al Holcim. La Millenium, Oana este persoana care stie toate dead line-urile diviziei de PR care in valtoarea asta, devin volatile, stie incarcarile tuturor si este omul de incredere cand vine vorba de facturi.

Madalina Ivascu e cel mai tanar PR Executive din Millenium Communications. Pana a fi primita in familia Millenium, Madalina a lucrat la Chronotime, de aceea acum stie care este pretul timpului si nu va depasi nici un dead-line. In cadrul diviziei de PR, Madalina va face media relations, va gestiona baze de date si va bea ceai impreuna cu PR Managerul cu care lucreaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

ioana stere
acum 16 ani
mi se pare cel mai tare eveniment din domeniu!!! De departe..... Si as vrea sa stiu mai multe despre el. De ce nu sunt mai multe informatii si despre Internetics?


Branded


Related