Saatchi&Saatchi se muta in sediu nou

Din 24 martie Saatchi&Saatchi isi schimba locatia, agentia urmand sa ocupe un intreg etaj din cladirea D a Central Business Park. La noul sediu se vor afla atat birourile Saatchi&Saatchi, cat si cele ale Saatchi&Saatchi X (divizia de BTL a grupului) si Pantone Studios (divizia de productie), numarand o echipa reunita de aproximativ 85 de persoane.

"Constatam ca o data la 5 ani cresterea business-ului ne determina sa ne cautam o noua locuinta. Sper ca la noua adresa sa ne instalam permanent cutia pentru corespondenta si sa cream o atmosfera plina de energie si inspiratie. Cu totii suntem nerabdatori sa facem acest pas", a declarat Radu Florescu, CEO Saatchi&Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Luke Skywalker
acum 16 ani
urmatorul comunicat de la saatchi precis ne va informa cum il cheama pe catelul din fata noului sediu al agentiei.

cel mai amuzant e motivul schimbarii sediului dintr-o vila in centru intr-un bloc de birouri mai la margine: cresterea business-ului.

cu siguranta si numarul angajatilor a crescut proportional cu cresterea business-ului de suna HR-ul in disperare pe la alte agentii sa cheme oamenii la interviuri :))



Branded


Related