Designul britanic: de la vibratoare la navete spatiale

Interviu cu Dick Powell, fondator Seymour & Powell

Dick Powell, fondator al agentiei de design britanice Seymour & Powell a vorbit saptamana trecuta la Filter Design Competition. Intr-o pauza de masa am stat de vorba cu el despre job-ul lui de zi cu zi, despre designul asiatic, clienti, estetica si functionalitate, greseli de design si lucruri impresionante, printre acestea, vibratoare si navete spatiale.

IQads: La conferintele Filter Design am vazut multi tineri interesati de o definitie a designului. Credeti ca ii puteti lamuri?
Dick Powell: O sa raspund la asta in doua moduri. In primul rand e gresit sa dai o definitie a designului, pentru ca designul este despre cum se fac lucrurile, nu este ceva palpabil, un obiect. E un rezultat, care consta intr-un produs, o reclama etc., dar totusi designul este un proces. In al doilea rand, cred ca designul este o modalitate de a face lucrurile mai bine. Mai bine pentru oameni, mai bine pentru afacere, si mai bine pentru lume, in ultima instanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related