Prima scoala de creatie striga catalogul

Scoala de creatie ADC*RO si-a desemnat prima generatie de elevi. Selectia lor s-a facut dintre cele peste 1 000 de inscrieri inregistrate pe site-ul scolii. Lista completa a studentilor admisi poate fi accesata online la adresa - www.scoalaadc.ro.

Incepand cu 1 aprilie, studentii Scolii ADC vor intra intr-un program intens de seminarii si sedinte de lucru in agentii, sub indrumarea tutorilor, care anunta scoala ca pe o experienta dura, plina de provocari.

"Eu am o vorba: un creativ bun trebuie sa fie gata oricand sa isi bata propriile idei. De aceea o sa le zic felicitari celor care au intrat la scoala, dar si (cu majuscule) SPOR la treaba. Pentru ca greul d-abia acum incepe: trebuie sa dovedeasca prin ideile lor ca testul nu a fost o intamplare si ca merita sa fie la Scoala ADC, la fel cum in viata profesionala o sa trebuiasca sa arate in fiecare zi ca isi merita locul," spune Adrian Botan, CEE Creative Director, McCann Erickson Romania si profesor la Scoala ADC*RO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Simina Diaconu
acum 16 ani
Hi hi, probabil ca la intrebari de manual, merg raspunsuri de manual.

Daca au fost atat de slabi, de ce i-ati ales, vi s-a impus ca numarul total de alesi sa fie unul anume?

Si eu am fost admisa la scoala asta si m-am mirat, pentru ca stiu ca am trimis ceva destul de prost. Poate ca preferam sa fiu respinsa pentru ca acum suna cam "Esti slabuta, dar vrem banii tai". Bine, nu mi-am dat seama cine ii vrea, ca vad ca tutorii n-au niciun beneficiu.

Oricum, eu sper ca seminariile nu se vor desfasura intr-o atmosfera de dispret fata de audienta. Si nu va lasati descurajati. Daca la un asemenea corp de invatacei iese treaba bine, veti fi cu atat mai de laudat. Si stim ca va place;))

Simina Diaconu
acum 16 ani
ma cheama Simina Diaconu, ca sa nu para neasumat:)


Branded


Related