Organizatia Barbatilor din Romania vrea Ziua Barbatului pe 5 mai

Organizatia Barbatilor din Romania (OBR), organism care lupta pentru drepturile si libertatile barbatilor, lanseaza campania de strangere de semnaturi pentru o initiativa legislativa care are drept scop instituirea zilei de 5 mai ca Zi a Barbatului si declararea Zilei Femeii (8 martie) si Zilei Barbatului (5 mai) sarbatori legale.
Proiectul de lege a primit deja avizul Consiliului Legislativ si a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 217 din 21 martie 2008.

"Sarbatorile unei societati mature si sanatoase trebuie sa celebreze atat femeia, cat si barbatul. Intotdeauna, chiar si in epoci si in lumi pentru care valori ca egalitatea sau nediscriminarea nu insemnau nimic, au existat sarbatori si ale unuia si ale celuilalt. (...) Instituirea in premiera in Romania a unei Zile a Barbatului, cat si refacerea in sarbatoare a unitatii primordiale a omului, prin dubla sarbatorire a femeii si a barbatului, vor fi un castig istoric si de imagine pentru tara noastra. Pentru toate aceste considerente a fost elaborat proiectul de Lege (...) pe care il supunem Parlamentului spre dezbatere si adoptare", se arata in Expunerea de motive care insoteste acest proiect de lege.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

ookkklll ooollljjj
acum 16 ani
Da, da, avem nevoie dom'le! Punetzi acolo in monitoru' oficial ca tre sa ne serbam!!!
Cristian Damian
acum 16 ani
Sunt de acord cu acordu'.De 5 mai ca e si ziua mea de nastere, cu ocazia asta am dubla sarbatoare!!! Sa vina femeile care ma iubeste cu cadouri!!!UNDE VOTEZ DOM'LE!!!


Branded


Related