Media Pozitiv se repozitioneaza

Media Pozitiv anunta o noua strategie de dezvoltare: pozitionarea ca agentie de branding si comunicare. Departamentul nostru de creatie lucreaza deja pentru clienti importanti, printre care amintim Crucea Rosie Romania, FOCUS - Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, Ambasada Frantei in Romania, Lexmark, Check Point Software Technologies, Omnilogic, Omnitoys, BCR Erste, Grupul Editorial Humanitas si altii.

Agentia noastra acopera acum arii mult mai vaste de comunicare, pornind de la cea vizuala sau in diverse medii interactive si pana la relatiile publice, media relations, campanii mixte de comunicare (PR & marketing ), studii de piata. Credem ca am reusit sa intregim profesional echipa Media Pozitiv care furnizeaza servicii de cea mai inalta calitate. Clientii nostri provin din diferite industrii (de la IT&C, financiar-bancar, pana la ONG-uri) si din varii zone ale lumii (Romania, Franta, Estonia, Norvegia, Republica Ceha sau Statele Unite ale Americii).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related