3.500 de participanti au trecut online Testul de Afacereza

Campania The Money Channel "Vorbiti afacereza?" continua sa aiba succes in online. Dupa ce spoturile TV au facut deliciul internautilor, a venit randul viralului "Feedback is 50", care are deja aproape 30.000 de vizualizari pe YouTube. Mai mult, site-ul www.afacereza.ro a adunat mai mult de 15.000 de vizitatori unici, peste 50.000 de afisari si aproape 3.500 de inscrisi la concurs. Toate acestea, in nici doua saptamani de la lansare.

"Sincer, nu ne-am asteptat sa avem atatea inscrieri la Testul de Afacereza si asta in nici doua saptamani. Numarul celor care se inscriu creste de la o zi la alta. Am avut si o prima preselectie pe 21 martie, cu rezultatele excelente. Sunt placut surprins de nivelul de pregatire, interesul si seriozitatea celor care s-au prezentat. Cei mai multi dintre ei au trecut cu brio de aceasta ultima etapa si abia astept sa ne vedem in emisiune", spune Sorin Freciu, gazda concursului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related