Effie 2008 anunta presedintele juriului

Juriul festivalului Effie de anul acesta va fi prezidat de Thomas Moradpour. In calitate de Marketing Director PepsiCo International, Moradpour are in subordine proiecte derulate pentru branduri precum: Pepsi, 7UP, Mountain Dew, Mirinda si o serie de branduri locale care acopera zona pietelor intre Irlanda si Rusia.

Ceea ce il recomanda pe Moradpour pentru pozitia de presedinte al juriului Effie 2008 este expertiza pe care o detine in domeniul marketing-ului. Activitatile sale inglobeaza utilizarea tehnicilor mixului de marketing, repozitionarea brandurilor, lansarea de produse, activarea de campanii de marketing 3D. Portofoliul sau profesional cuprinde implementarea noului model de marketing 3D in intreaga Europa, prin relansarea in 2006 a brandului Pepsi in Rusia, Polonia, Romania, UK. Printre alte initiative derulate in calitate de Director de Marketing, se numara implementarea campaniei globale de repozitionare a brandului Pepsi Max, cea mai dinamica zona a portofoliului Pepsi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related