Achieve Global lanseaza in premiera in Romania training-ul "Achieving Stellar Services"

Achieve Global Romania aduce in Romania primul training bazat pe solutii performante pentru serviciul de relatii cu clientii. "Achieving Stellar Services" a fost lansat printr-un eveniment cu totul special la care au luat parte reprezentanti importanti ai celor mai cunoscute companii din Romania. In cadrul evenimentului au fost prezentate intr-un mod cu totul inedit atat valorile Achieve Global cat si beneficiile training-ului "Achieving Stellar Services".
Evenimentul de lansare a "Achieving Stellar Services" a fost creat in jurul ideii de premiera hollywoodiana. Inainte de intrarea in sala, un covor rosu, fotografi cu blitzuri si plasme uriase pe care a rulat trailerul "filmului" au intampinat intr-un mod original invitatii. Anuntarea evenimentului a fost facuta printr-un teaser, de-a lungul a trei zile care au starnit curiozitate in randul "spectatorilor". Dupa primirea inedita, auditoriul a asistat la un spectacol oferit de trupa "Deko", actorii reusind, de-a lungul a trei momente artistice, sa defineasca "Achieving Stellar Services" si sa transmita mesajele esentiale ale acestui training.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related