Publicitatea la draft

Interviu cu Bogdan Santea (Presedinte&CEO, DRAFTFCB)

M-am intalnit cu Bogdan Santea, Presedinte&CEO DRAFTFCB Bucuresti, pentru ca voiam sa aflu mai multe despre agentia pe care o conduce. Am alfat ca agentia nu se foloseste de numele mare si de istoria retelei si vrea sa faca advertising fara glam si fumuri si, mai ales, fara orgolii personale.

IQads: Sunteti una dintre agentiile mari de publicitate. De ce nu sunteti asa vizibili pe piata?
Bogdan Santea: Nu stiu de ce nu suntem vizibili, pentru ca eu zic ca doua dintre campaniile semnificative de anul trecut au avut vizibilitate si din punct de vedere creativ si din punct de vedere al prezentei media: ma refer la Zuzu si la Piraeus. Si doar daca iau ca un exemplu "from the scratch", sa spun asa, daca te uiti in spate la Piraeus, intelegi si filosofia DRAFTFCB. Principiul echipei mele este foarte simplu: luam un client si il ducem acolo unde trebuie. De aceea, nu ne-am ocupat foarte mult de imaginea noastra, pentru ca imaginea noastra este creata de clientii nostri, iar clientii nostri pot fi vazuti la televizor si eficienta noastra se vede in rezultatele lor financiare, care sunt publice. Eu sunt obisnuit sa stau in spatele camerei, nu in fata ei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related