Au inceput cursurile Scolii de creatie ADC*RO

Luni, 7 aprilie 2008, a avut loc deschiderea oficiala a Scolii de creatie ADC*RO la sediul Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), partenerul principal al Art Directors Club Romania (ADC*RO) in acest proiect. La intalnire au participat reprezentanti ai mass-media, studentii primei generatii ADC*RO, profesorii scolii si partenerii acestui proiect.

Seminarul de deschidere a oferit prilejul unei prime intalniri intre cei aproximativ 60 de studenti admisi si profesorii lor. Stefan Iordache, COO Leo Burnett si presedinte UAPR le-a vorbit studentilor despre asteptarile sale fata de proiectul ADC*RO si despre importanta pe care acesta o are pentru industria romaneasca de advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Irina Iliescu
acum 15 ani
Mie-mi place ca scoala asta isi fixeaza obiective marete, dar nu e in stare sa-si puna un nume relevant si de impact. "Scoala ADC", ce rezonanta are numele asta? 0. te face sa te gandesti cat de neinspirati sunt cei care iti promit sa te invete cum s jonglezi cu inspiratia


Branded


Related