Istoria in remix: RESPECT ME

adidas Originals si Missy Elliott transmit un mesaj unic fanilor hip-hop, cat si iubitorilor de muzica in general: RESPECT ME. RESPECT ME este o colectie de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, care combina stilul sport si casual adidas cu stilul original si personalitatea lui Missy Elliott. Produsele din linia RESPECT ME vor incanta atat fanii Missy Elliott cat si clientele adidas din marile orase.

Missy Elliott si adidas impart aceleasi valori ale autenticitatii, originalitatii si inovatiei. adidas o indentifica pe Missy cu originalitatea, inovatia in muzica, video si stil. Pasiunea lui Missy pentru adidas isi are originea in vechea scoala de hip hop, perioada care a adus adidas in prim-planul sportului urban si al stilului casual. Missy a purtat adidas Originals in aproape toate videoclipurile si aparitiile sale publice din ultimii patru ani. De-a lungul anilor, prietenia dintre Missy Elliott si adidas s-a transformat in respect reciproc - concepul noii colectii RESPECT ME (M.E. = Missy Elliott).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related