Idea shop-ul Griffon and Swans comunica venirea lui Pamuk la Bucuresti

Intre 23 si 25 aprilie, Orhan Pamuk, castigator al Premiului Nobel pentru Literatura in 2006 vine la Bucuresti. Si pentru ca lucrurile interesante trebuie date mai departe, idea shop-ul Griffon and Swans comunica puternic pentru editura Curtea Veche evenimentul cultural al anului. Momentul principal al vizitei scriitorului si cel pe care se pune accentul in campanie este intalnirea cu cititorii sai din Romania, de miercuri 23 aprilie, ora 18.00 la Ateneu.

"Venirea lui Orhan Pamuk in Romania este cu siguranta evenimentul cultural al anului 2008, fiind prima data cand un castigator al Premiului Nobel pentru Literatura viziteaza Romania dupa 1990. Este un autor exceptional, pe care publicul din tara noastra il astepta de multa vreme. In plus, in acest an Editura Curtea Veche implineste 10 ani de prezenta pe piata de carte si doream sa oferim cititorilor nostri un astfel de cadou", declara Irén Arsene, Directorul Editurii Curtea Veche.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related