Gillette lanseaza campania de sprijinire a tinerelor talente la fotbal

Gillette lanseaza cea de-a cincea editie a selectiilor nationale de tinere talente la fotbal, sub titlul "Descopera invingatorii de maine!". Pentru al doilea an consecutiv campania va fi sprijinita de ambasadorii Gillette: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Dan Petrescu.

Programul de selectii si pregatire este sustinut de o noua campanie promotionala in care suporterii pot contribui alaturi de Gillette la viitorul fotbalului romanesc. 5% din vanzarea fiecarui produs Gillette inclus in promotie intra intr-un fond destinat descoperirii si antrenarii tinerilor fotbalisti.

"Ma pregatesc sa merg si anul acesta in caravana selectiilor Gillette ca sa fiu alaturi de viitorii nostri campioni. Am considerat mereu ca toate eforturile noastre, ale celor care vrem sa vedem fotbalul romanesc progresand, ar trebui sa fie indreptate cel mai mult catre micii fotbalisti. Ei sunt viitorul si in ei trebuie sa avem toata increderea ca vor depasi performantele noastre", a declarat Gheorghe Hagi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

liliana cristina spiridon
acum 15 ani
ar trebui si alte firme de renume sa ia ex lui gillette pt a sponsoriza cat mai multi copii talentati.copii sunt dar nu au posibilitati materiale sa s afirme .aria de selectie ar trebui sa fie mut mai mare


Branded


Related