Mercury360 semneaza campania "Motociclistii exista in trafic"

Mercury360 este agentia care a realizat pro-bono, in parteneriat cu Asociatia Motociclistilor din Romania, Campania "Motociclistii exista in trafic" pentru Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

"Mercury360 colaboreaza de 3 ani cu Politia Rutiera a Capitalei si are la activ mai multe campanii de informare si sensibilizare pe teme de circulatie. In plus, in agentie, exista si multi fani ai motociclismului, asa ca este normal sa ne implicam creativ intr-o campanie care porneste de la un astfel de brief" afirma Adriana Bogdan, Account Director Mercury360.

Obiectivul campaniei este constientizarea de catre soferi a existentei unei categorii speciale de participanti la trafic: motociclistii. Contextul in care vine aceasta campanie este acela al ratei ridicate de accidente in care sunt implicati motociclisti. Soferii nu sunt inca suficient de obisnuiti cu existenta motoarelor pe doua roti explicatie fiind ca, pana de curand, numarul motociclistilor in trafic era foarte scazut. Insa acest lucru nu mai este valabil in prezent si multe dintre accidente se produc datorita faptului ca soferii nu au reflexul de a observa in oglinzile retrovizoare motocicletele care ruleaza alaturi de ei pe sosele. Dramatizand acest fapt, s-a ajuns la ideea compararii motocicletelor din trafic cu OZN-uri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related