ROMTELECOM ORGANIZEAZA TURNEUL ANULUI 2005

"Povestea trebuie spusa"
ROMTELECOM organizeaza in aceasta vara o serie de concerte de muzica romaneasca in orasele Arad, Baia Mare, Bacau, Iasi, Craiova, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Galati si Constanta.
Organizat in colaborare cu MTV Romania, turneul "Povestea trebuie spusa" sta sub semnul apropierii dintre oameni, concept promovat de compania ROMTELECOM, si se bucura de prezenta artistilor DJ Project, Anna Lesko, 3SUD EST si DIRECTIA 5.
Directorul Executiv al companiei ROMTELECOM, Pieter Bakker, a declarat cu prilejul lansarii turneului: "ROMTELECOM doreste sa ofere publicului roman un spectacol de exceptie care sa vorbeasca despre emotii si despre profunzimea relatiilor intre oameni, concept sub care se desfasoara intreaga campanie de comunicare a marcii. Ii invitam pe toti iubitorii muzicii romanesti sa vina la acest spectacol pe care il dedicam celor care cred ca fara dragoste viata ar fi mai saraca".
Cunoscutul regizor Dan Manoliu a conceput intregul spectacol ca pe o poveste de iubire prezentata in evolutie - de la aparitia sentimentului pana la momentele sale cele mai profunde. Spectacolul este structurat in patru parti, fiecare exprimand o etapa a relatiei, coerenta povestirii fiind asigurata prin dialogul unui cuplu surprins in toate fazele prin care trece.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related