CBC se ingrijeste cu Nicorette si Visine

Creative Brand Communication este agentia de PR a brandurilor Visine si Nicorette, apartinand diviziei de OTC a companiei Johnson & Johnson.

Creative Brand Communication a adaugat doua noi branduri portofoliului de clienti. Astfel, incepand cu 2008, agentia CBC gestioneaza activitatile de PR ale brandurilor Nicorette si Visine. CBC se va ocupa atat de aparitiile in mass-media ale brandurilor, cat si de organizarea si implementarea evenimentelor si a campaniilor de PR.

"Ne-am dorit un partener care sa inteleaga valentele specifice ale cele doua branduri si care sa le exprime cat mai potrivit. Am ales echipa CBC, datorita viziunii lor strategice si mai ales datorita profesionalismului de care au dat dovada in implementarea proiectelor. Suntem convinsi ca aceasta colaborare va fi benefica brandurilor Nicorette si Visine. Primul eveniment organizat in colaborare cu echipa CBC - Nicorette Rally Team - ne-a confirmat alegerea facuta." a declarat Mihai Ciobanu, manager-ul diviziei de medicamente OTC de la Johnson & Johnson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related