Publicitatea nu va muri

Creativul Mihai Coliban prevede un viitor monoton pentru publicitate: istoria si preistoria comunicarii vor convietui pasnic.

Recent, colegul Christophe zicea zimbind complice: "Noi n-o sa iesim niciodata la pensie, eu sau tu". Oricit de frumos ar suna, nu pot fi de acord. Dupa o vacanta de 3 saptamini in tot mai decazutul Bucuresti, ma incearca o revelatie: publicitatea e doar o meserie ca oricare alta. Incepe si se termina, functioneaza, are un loc in societate.

Asa cum generatii de publicitari capitalisti au facut-o deja si nu s-a crapat pamintul, sansele ca si eu sa ma ridic de la birou, intr-o zi, si sa nu ma mai intorc sint destul de mari. Voi avea idei geniale pe care nu le voi spune nimanui.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related