Arsenoaiei si Preda - co-directori de creatie si parteneri la Tempo

Emilian Arsenoaiei si Adrian Preda redevin directori de creatie, de data asta pentru Tempo Advertising. Ei sunt de asemenea si parteneri ai companiei, detinand o parte din actiunile Tempo.

Agentia i-a contractat pe cei doi creativi la numai cateva zile dupa ce acestia au incetat colaborarea cu agentia Leo Burnett. Cei doi vor coordona creatia pe toate conturile agentiei si vor incerca sa readuca Tempo Advertising in topul agentiilor romanesti de advertising.

"Una din legile lui Murphy spune ca ceea ce cauti se gaseste intotdeauna in ultimul loc in care cauti. Dupa ce am alergat dupa un director de creatie din Argentina pina in Germania si din Brazilia pina in Portugalia, nu imi mai inchipuiam ca o sa gasesc 2 directori de creatie in Romania - si atunci, stau si ma intreb - nu era mai usor sa incep de aici? Cu siguranta nu, pentru ca Milu era ocupat sa cistige primul Cannes romanesc, iar Predu parasise Romania ca sa se mire constant cit de indirjiti sunt croatii in design. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat si, iata ca Milu este din nou la Tempo (prima agentie cu care a cistigat un premiu in cariera lui de publicitate, acum vreo 8 ani), iar Predu vine pentru prima oara la Tempo, de care-si aduce aminte, cu nostalgie, cit de rau il intarata la un moment dat. Si unul si celalalt, vin la Tempo pentru a construi un nou capitol. Iar Tempo ii primeste cu bratele deschise", spune Dragos Grigoriu.

Emilian Arsenoaiei, Chief Creative Partner, declara ca "La Tempo am inceput sa-nteleg cu ce se mananca munca de creatie, aici i-am prins gustul. Dupa vreo 8 ani de experiente, unele foarte frumoase, altele mai putin fericite, ma-ntorc in Tempo cu acelasi gand cu care am plecat: pentru unii muma, pentru altii ciuma. Doar ca de asta data chiar stiu ce vorbesc. Si, impreuna cu Predu, sunt mai mult decat convins ca Tempo va redeveni ce era acum 8-9 ani: inima publicitatii romanesti."

Adrian Preda, Chief Creative Partner: "Prin 2001, ma duceam cu niste colegi sa mancam intr-un restaurant de langa Mora (pe atunci era italian, a evoluat in bucatarie romano-tailandeza si acum e magazin de piese auto). O poanta se tot invartea printre noi: "bai, miroase a publicitate!". La care Raluca Feher raspundea razand "au lasat astia de la Tempo fereastra deschisa". Atunci Tempo era "the hottest thing". Mihalcea, Bojan & Tranca, Pilu, Dumitrache, Ema si multi altii. Tempo era premiat si hulit si invidiat si respectat. Suntem sapte ani mai tarziu si ce imi doresc este ca, impreuna cu Emilian, sa fac Tempo sa zica precum Arnold Terminatorul: I'll be back."

Mai multe despre despartirea de Leo Burnett si venirea la Tempo veti putea citi in interviul acordat in exclusivitate redactorilor IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

ludens homo
acum 15 ani
Se zvoneste k Leo i-au expediat din pricina evaluarilor contului cu Orange. Akum sunt in management la Tempo, care au preluat contul cu Orange.

Asta-i culmea publicitatii :)))))))

adrian lupu
acum 15 ani
Predu si-a notat chestia cu Argentina. Pur si simplu NU se stie niciodata in ce tara vei scrie urmatorul headline. Orange va cumpara totul mai ieftin, deci a castigat. Ca de obicei, a mai castigat cineva: poporul roman.
Nae Constantin
acum 15 ani
Daca tot insisti sa bei apa din bong si sa continui cu comentariile profundo-insidere de fript la creier, nu vrei sa le faci tot la tine in cap? Nu de alta, dar parca vad forumurile yahoo de prin 2002 in care scriau imediat ce aparea stirea aia numai ca sa se vada acolo cu "FIRST. OWNED!!!"

Te-am suspectat a fi Mirica un timp, dar ala parca mai avea sens pe masura ce imbatranea.

smoke alot
acum 15 ani

deci nu sunt eu mai slab de minte, li se intampla si altora

chiar mi-am batut capul cu o multime de comentarii de-ale tale Mathilde, si m-am gandit c-or fi niste chestii sofisticate cu trimitere la filosofii pe care nu le stiu eu, dar cred ca de fapt tu esti doar cam incurcat la cap

: )))

adrian lupu
acum 15 ani
Relax. E nevoie de tine, oricine-ai fi.

(Asta e dintr-o filosofie din alea "pe care le stii tu", ok?)



Branded


Related