Analize aprofundate, cu Business Standard - datele pe Q1 furnizate de Studiul de Audienta a Traficului pe Internet

Business Standard lanseaza un nou produs editorial, adresat profesionistilor si cititorilor care cauta analize aprofundate si date sintetice, pe domenii specifice. Focus Plus este, dupa cum ii spune si numele, o prelungire editoriala aprofundata a paginilor de analiza Focus. Primul raport, realizat sub coordonarea lui Dragos Cerbu, publishing & online research manager la Realitatea-Catavencu, ofera o analiza detaliata, pe domenii, a datelor pe Q1 furnizate de Studiul de Audienta a Traficului pe Internet (SATI), lansat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Prelucrarea cifrelor s-a facut din mai multe unghiuri posibile, fiind astfel oferite date relevante legate de performantele de audienta ale site-urilor din Romania inscrise in SATI. In studiu se poate vedea nu doar performanta individuala a fiecarul site in functie de afisari, vizitatori unici etc, ci si cum arata clasamentul in functie de editori, precum si din punct de vedere al portofoliului diverselor regii de vanzari online.
Descarca gratuit prima editie Focus Plus, in format pdf, de pe standard.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related