Big Media PR comunica pentru KD Capital Management

BiG Media Relatii Publice va gestiona din luna mai, anul curent contul de comunicare pentru SSIF KD Capital Management SA , membra a KD Group Slovenia. Externalizarea serviciilor de PR ale companiei vine in contextul implementarii unei noi strategii de comunicare la nivelul grupului si al schimbarii identitatii vizuale a brandului. Obiectivele de comunicare ale KD Capital Management sunt construirea brand awarness-ului si fidelizarea clientilor. BiG Media Relatii Publice va coordona activitatile de media relations, client relations si PR online.

"Am ales BiG Media Relatii Publice pe baza experientei de comunicare pe domeniul economic al agentiei. Propunerea BiG Media Relatii Publice a coincis cu cerintele de promovare ale KD Group dar si cu viziunea noastra. Piata de investitii financiare este intr-o permanenta dezvoltare iar informatia este un instrument foarte puternic in competitia pentru atragerea de noi clienti" a declarat Silviu Enache, presedinte al KD Capital Management.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related