Workshop cu Jens Hilgers, CEO Turtle Entertainment

Vineri, 9 mai 2008, incepand cu ora 13.00, ESL Romania il aduce la CERF 2008 pe Jens Hilgers - CEO Turtle Entertainment pentru un workshop dedicat comunitatilor de gaming din Europa.

In contextul in care comunitatile devin foarte importante din perspectiva marketingului, iar publicitatea capata forme din ce in ce mai neobisnuite, CEO-ul Turtle Entertainment va oferi celor prezenti informatii cu privire la modalitatile prin care marketerii pot beneficia din interactiunea cu pasionatii de gaming, o comunitate in crestere atat la nivel mondial, cat si in Romania.

Workshopul sustinut de Jens Hilgers, cunoscut in lumea gamingului si ca "Great Sam", face parte din cel mai important eveniment din Romania dedicat jocurilor electronice in anul 2008 - ESL Arena. Acesta va fi locul de intalnire al pasionatilor de jocuri pe calculator la CERF 2008 si se va desfasura in pavilionul 14 al Romexpo.

Workshopul este oferit de Kick Off Events si IQads companiilor si agentiilor de publicitate interesate de fenomenul esports. La finalul atelierului, participantii sunt invitati la o competitie profesionista de FIFA 2008, intr-un spatiu special rezervat lor, in cadrul ESL Arena.

Pentru rezervarea unui loc gratuit in cadrul workshop-ului, cei interesati sunt invitati sa se inscrie pana miercuri, 7 mai, printr-un mail la adresa [email protected], precizand numarul de locuri dorite si un telefon de contact.

Despre Turtle Entertainment & ESL
Turtle Entertainment, compania fondatoare a Electronic Sports League, organizeaza anual evenimente ca ESL ProSeries, Extreme Masters si detine postul de televiziune GIGA TV.

La nivel european, ESL (Electronic Sports League) inseamna 750.000 de membri, 24 de ligi nationale, evenimente majore offline ca: ESL Pro Series Finals - Intel Friday Night, Extreme Masters, European Nations Championships, ESL Major Series. Aici se aduna crema gamingului european care concureaza pentru premii de peste 300.000 euro anual. In Romania, comunitatea ESL aduna in prezent peste 4000 de utilizatori care se intrec in competitiile desfasurate pentru Call of Duty, Counter-Strike, TrackMania, Warcraft DotA si FIFA.

Despre organizatori
Kick Off Events, agentie de publicitate full service, specializata in marketing sportiv, este din noiembrie 2007 reprezentantul oficial ESL in Romania. In 2008 a fost lansata prima editie din ESL Pro Series (EPS), competitie destinata profesionistilor.

IQads este cea mai importanta platforma care aduce impreuna comunitatea pasionatilor de publicitate, fie ei profesionisti respectati ai domeniului, fie simpli admiratori ai fenomenului publicitar. IQads face parte din grupul Realitatea.Catavencu, fiind unul dintre putinele produse media din Romania construite exclusiv online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related