Inovatie si Marketing in retail

Pe data de 27 mai 2008 va avea loc Retail Innovation Conference, cel mai important eveniment de strategie si inovatie pentru marketing in retail. Conferinta va fi gazduita de hotel Crowne Plaza din Bucuresti si va oferi participantilor solutii creative pentru folosirea spatiilor de retail si asigurarea dezvoltarii comunicarii cu consumatorul. Forumul este organizat de Evensys in parteneriat cu Arctic si va aborda o paleta variata de subiecte, de la strategii de promovare a brandurilor la tactici de implementare inovative.

In cadrul conferintei va avea loc si un seminar unic in Romania, sustinut de Alain Thys, specialist international de renume in marketingul de retail. Seminarul este intitulat "Retail Innovation. A Strategic Perspective" si isi propune sa ofere celor prezenti informatii relevante, inovative dar de baza pentru a avea succes in activitatea de retail. In contextul unei piete de retail in continua schimbare, brandurile si comerciantii trebuie sa adopte o pozitie clara pentru a atinge succesul in perioada urmatoare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related