Leo Burnett Romania este din nou in finala la Cannes

Leo Burnett Romania este pana acum singura agentie romaneasca care a ajuns pe lista scurta a Festivalului International de Publicitate de la Cannes. Daca acum 2 ani, Leo Burnett era finalista la sectiunea Film, cu doua dintre spoturile campaniei Elite "Pregateste-te sa fii bogat!", iata ca de data aceasta Agentia Anului din ultimii trei ani ajunge in finala Media Lions, cu lucrarea de media neconventionala Prigat "Extra Energy". Este vorba despre plasarea unor sticle de Prigat in interiorul magazinelor Altex, ca alternativa la noile electrocasnice. Cand ai multa energie, un evantai este mai bun decat un aparat de aer conditionat, o matura este mai buna decat un aspirator iar un tel devine mai performant decat un mixer de bucatarie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related