Internetics ofera solutii practice pentru demararea unei afaceri online

Evenimentele din cadrul Festivalului de Comunicare Digitala Internetics 2005 incep de maine, 22 iunie si continua pana vineri 24 iunie, la Muzeul National de Arta Contemporana, Bucuresti.

Prima zi din cadrul Festivalului este dedicata managerilor si antreprenorilor si urmareste sa le ofere acestora solutii practice pentru a-si dezvolta afacerile cu ajutorul internetului. Astfel, de la ora 12.30, are loc conferinta "Tendinte in dezvoltarea afacerilor online in Romania si pe piata europeana" oferita de Alpha Bank. Plecand de la premiza ca utilizarea mediului online este un factor esential al competitivitatii unei economii moderne, conferinta va realiza o radiografie completa a oportunitatilor si barierelor la care se pot astepta antreprenorii romani in contextul integrarii europene.
Conferinta va fi urmata de la 15:00 de o serie de 3 workshop-uri. In cadrul acestora participantii vor putea sa cunoasca in detaliu oferta unor importanti furnizori de servicii online: Dot Commerce Romania (comert electronic), Octopus Travel Romania (program de afiliere in domeniul turismului international) si Zapp (acces broadband mobil).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related