Propaganda te provoaca sa arati cat de Kylie esti!

Propaganda semneaza campania de promovare a parfumului Showtime by Kylie Minogue, de la Coty, ce contine: un spot publicitar adaptat, care face trimitere la site-ul www.catdekylieesti.ro, crearea si amplasarea unor studiouri foto asemanatoare spatiilor din backstage in locatiile Iulius Mall din Cluj, Iasi si Timisoara, iar in Mall-urile din Bucuresti exista promoteri care ofera testere vizitatorilor.

Ca o componenta a acestei campanii nationale, Propaganda a creat site-ul www.catdekylieesti.ro, prin care vrea sa transmita target-ului cat de important este sa ai atitudine si stil si in plus sa nu uiti de distractie. Astfel, Propaganda iti da sansa sa postezi filmulete si fotografii care sa surprinda atitudinea marca Kylie Minogue. Site-ul a fost lansat pe 17 aprilie, fiind vizitat pana acum de peste 6.500 de persoane. Primele 30 de vizitatoare care si-au postat fotografiile vor primi la finalul concursului cate un tricou de la Coty, iar premiile nu se opresc aici! Pentru primele 10 fete care vor posta filmulete, Coty a pregatit 10 seturi de cosmetice ce contin cate un parfum si o lotiune de corp Showtime.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related