Doua spoturi noi si o campanie integrata de la Mercury360

Mercury360 semneaza cele mai recente campanii Western Union, mai precis comunicarea promotiei nationale anuale din Romania si Moldova. Agentia a rezolvat tema cresterii gradului de utilizare a serviciilor Western Union in cele doua tari prin doua campanii diferite - "Zboara catre cel drag" (pentru Romania), respectiv "Implineste vise" (pentru Moldova).

Campania din Romania, "Zboara catre cel drag" este construita in jurul conceptului de apropiere pe care serviciul Western Union ® Transfer de bani o inlesneste utilizatorilor sai. Prin intermediul acestei promotii, Western Union isi rasplateste utilizatorii prin bilete de avion cu destinatia "cel drag". 1000 de astfel de bilete vor scurta distanta dintre cei care transfera bani din strainatate si cei ramasi acasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related