Graffiti BBDO lanseaza un site de dating, networking si entertainment pentru Winterfresh

Graffiti BBDO si Winterfresh se apropie fara limite de tineri si lanseaza www.apropierefaralimite.ro, cea mai "fresh" comunitate online de dating, networking si entertainment.

Trecand de bariera site-urilor traditionale de prezentare de produs, noua platforma online, cu un aer cool, powered by Winterfresh si cu o interfata prietenoasa, se doreste a fi una dintre cele mai active comunitati din online-ul romanesc ce targeteaza tinerii.

"Prin crearea acestei platforme de divertisment si networking am incercat sa si exemplificam mesajul Winterfresh. Practic, am dat posibilitatea tinerilor dezinhibati si fara motiv de complexe sa simta pe pielea lor apropierea fara limite oferita de Winterfresh. Si am mers mai departe de atat, pe langa socializare si dating, am adaugat zona de info, pentru ca stim cat de important e pentru tineri sa fie in trend si la curent cu tot ce e nou in momentul acesta in showbiz si nu numai", a declarat Raluca Simion, Account Director Graffiti BBDO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related