Leo Burnett clarifica presupusa "vanatoare" la GMP

In urma declaratiilor reprezentantilor GMP in comunicatul de presa din data de 21.05.2008, Stefan Iordache - COO Leo Burnett Group face cateva precizari:

"Din GMP nu se pleaca la Leo Burnett ci se intoarce la Leo Burnett. Aceasta este situatia actuala. Carmen Tiderle a lucrat 7 ani la Leo Burnett, dupa care 7 luni la GMP. Si a decis sa se intoarca. O asteptam inapoi pe Carmen Elena Tiderle cu bratele deschise.

Iar modul tendentios de a prezenta lucrurile: "dupa succesele de la Effie, Leo vaneaza la GMP" este ridicol. Din toate punctele de vedere.

In ce priveste afirmatia "Ieri am vazut cu totii reactia unuia dintre liderii Leo la adresa Grand Effie-ului acordat cazului Timisoreana", subliniez ca a fost facuta o contestatie oficiala referitoare la acordarea necuvenita a acestui trofeu catre GMP, in locul clientului Timisoreana direct. Si nimic mai mult. Orice speculatii legate de lupta agentiilor mari impotriva celor mici, sau a celor multinationale impotriva celor locale este la fel de ridicola.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Andrei Nedea
acum 15 ani
A plecat Bogdan Naumovici, si se cunoaste. Politicos, dar a plecat.
Razvan Panait
acum 15 ani
Leo Burnett clarifica, Leo Burnett justifica, Leo Burnett explica, Leo Burnett acuza, Leo Burnett contesteaza, Leo Burnett se cutremura, bla bla bla, bleah... bai fratzilor, pina la urma cui ii pasa?
Cata Dumi
acum 15 ani
Leo "contesta", reactor destept care esti tu reactor ...


Branded


Related