Calendarul IQads - ca sa nu mai ratezi nici un event important

Astazi, 26 mai 2008, IQads, cel mai mare portal de publicitate din Romania, lanseaza un serviciu de promovare online a tuturor evenimentelor importante din industria comunicarii. Calendarul IQads li se adreseaza tuturor celor interesati de evenimente de advertising, branding, comunicare, design, interactive, webdesign, marketing, media, PR, research, vanzari, dar si de petreceri pentru oamenii care lucreaza in toate aceste domenii.

Prin lansarea acestui serviciu, IQads isi continua misiunea de a reflecta toate aspectele industriei de marketing si de comunicare, indiferent ca se petrec online sau offline.

Calendarul IQads va fi integrat in toate paginile portalului, astfel incat vizitatorii sa fie intotdeauna la un click distanta de pagina dedicata unui eveniment. Informatiile pe care aceasta le ofera sunt: descriere, invitati, rezervari, link spre site-ul evenimentului. Calendarul este special datorita setului de optiuni disponibile pentru fiecare eveniment, printre care se gaseste si posibilitatea de a-l adauga in Microsoft Outloook Calendar sau in Google Calendar printr-un singur click. Pentru userii care vor sa fie la curent cu tot ce se intampla in domeniu, exista posibilitatea de abonare la notificari prin e-mail, care se trimit de fiecare data cand este adaugat un eveniment.

Pentru a oferi o imagine de ansamblu, Calendarul IQads are rezervata si o pagina de follow-up pentru fiecare eveniment. Aceasta poate contine declaratii ale participantilor, fotografii si un material video. Follow-up-urile recent adaugate sunt semnalate in e-mail-urile de notificare, astfel incat cei care nu au reusit sa ajunga la un eveniment sa poata afla din surse sigure ce s-a intamplat acolo.

In timp, Calendarul IQads isi propune sa devina sursa principala de informare si serviciul de promovare preferat al organizatorilor de evenimente din Romania.

IQads este cea mai importanta platforma care aduce impreuna comunitatea pasionatilor de publicitate, fie ei profesionisti respectati ai domeniului, fie simpli admiratori ai fenomenului publicitar. Avand o audienta de 150.000-200.000 de vizitatori unici lunar, IQads ofera continut editorial sub forma stirilor, analizelor sau interviurilor, atat in format text, cat si sub forma video. De asemenea, departamentul de proiecte IQads dezvolta in prezent o serie de evenimente dedicate publicitatii precum ADfel, AdBreak, ADidea (concursuri de creatie), AdPlay, BestAds sau Cupa Agentiilor la Fotbal.

IQads face parte din grupul Realitatea.Catavencu, fiind unul dintre putinele produse media din Romania construite exclusiv online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Sorin Dincea
acum 15 ani
Ce-ar fi sa-l faceti embeddable?


Branded


Related