General Expo lanseaza "ado expo"

General Expo lanseaza "ado expo", o expozitie dedicata generatiei 15-25 de ani. Expozitia se va desfasura la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 4-6 iunie 2004 si la ea sunt asteptati sa fie prezenti peste 15.000 de tineri.

" Ideea organizarii acestui eveniment porneste de la faptul ca tinerii sunt un public greu de sedus prin intermediul publicitatii traditionale. Studiile realizate arata ca acestia sunt mult mai receptivi atunci cand participa la un eveniment live in cadrul caruia interactioneaza fata in fata cu un produs sau un brand. Tinerii din Romania reprezinta un potential real de crestere a pietei de consum si de aceea este important sa fie atrasi si fidelizati catre o marca. 'ado expo' permite crearea unei relatii personalizate cu tinerii care sunt prescriptori pentru prietenii si parintii lor ", a declarat Darco Azarmanèche, director general General Expo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded