Serile Ogilvy: trenduri, publicitate si cirese

Incepand cu aceasta vara, Grupul Ogilvy demareaza Serile Ogilvy, o serie de seminarii adresate tinerilor pasionati de industria de comunicare.
Scopul acestui program este de a le oferi participantilor o alta perspectiva asupra domeniului publicitatii, diferita de cursurile teoretice predate in facultati.

Primul workshop al programului a fost dedicat subiectului "Tendinte in publicitate" si s-a bucurat de o participare impresionanta. Studenti sau proaspat absolventi ai Academiei de Studii Economice, ai Universitatii Bucuresti si ai Facultatii de Comunicare Sociala si Relatii Publice au raspuns invitatiei si alaturi de managerii Ogilvy au incercat o analiza a breselei publicitarilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related