Advertigo este cel mai nou membru al retelei de agentii E3

In sedinta care a grupat reprezentanti ai companiilor afiliate retelei de agentii independente marcom E3, Advertigo a fost desemnata in unanimitate reprezentanta Romaniei. Tratativele privind afilierea Advertigo au fost demarate in luna ianuarie a acestui an, fiind evaluata intreaga activitate a agentiei, atat financiar cat si creativ.

"Faptul ca o retea europeana a votat in proportie de 100% admiterea Advertigo ca membru incepand din luna aprilie a acestui an, reprezinta o confirmare a valorii de care agentia a facut dovada in cei 10 ani de existenta. E3 inseamna in primul rand multiculturalitate. Piete diferite, comportamente de consum diferite, strategii perfect adaptate local astfel incat campaniile sa aiba impactul scontat. Clientii internationali ai retelei E3 au certitudinea faptului ca o campanie care urmeaza a fi adaptata local va reusi sa depaseasca orice bariera, fie ea de natura lingvistica, legislativa sau culturala. E3 functioneaza practic pentru acesti clienti ca o rampa de lansare in conditii sigure, fara riscuri. In conditiile acestei afilieri, Advertigo va participa la workshop-uri dedicate echipelor de creatie si client service, va avea acces la cele mai noi metodologii de lucru dezvoltate pentru pozitionarea marcilor precum si la cercetari de piata relevante pentru clientii nostri. Pe termen lung Advertigo va reusi sa atraga noi clienti internationali si sa-i mentina pe cei deja activi datorita unei mai bune intelegeri a nevoilor acestora", a declarat Gabriel Jelea, Director General ADVERTIGO.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related