Ogilvy a realizat prima campanie de imagine pentru Gösser

Prima campanie de imagine dezvoltata in Romania pentru brandul Gösser aflat in portofoliul companiei Heineken Romania, a fost realizata de catre Grupul Ogilvy. Campania debuteaza in aceste zile cu spotul "Orchestra".

Campania urmareste sa sublinieze in randul iubitorilor berii de calitate, atributele unice recunoscute ale berii Gösser, cele mai pure ingrediente din natura si traditia veche a retetei de un mileniu care justifica alegerea unei beri autentice, apreciate de cunoscatori.

Spotul "Orchestra" al acestei campanii are o abordare creativa originala inedita pentru Gösser: cele mai inspirate ingrediente provenite din natura se armonizeaza perfect intr-o interpretare unica sub bagheta unui dirijor care, inspirat de sunetele naturii, da tonul unei filarmonici ce interpreteaza linia melodica Gösser, deja consacrata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Adela Cring
acum 15 ani
Stimate dl/d-na

Am pus in functiune un panou publicitar cu tehnologie LED cu dimensiunile 4m x 3m, in centrul municipiului Tg-Jiu la intersectia B-dului Constantin Brancusi cu B-dul Unirii in zona Piata Mare, cu vizibilitate foarte buna din masinile aflate la semafor pe trei directii de bulevard cat si pentru pietoni.

Avand in vedere experienta firmei dvs. in domeniul publicitar, dorim sa colaboram cu dvs. in privinta difuzarii de spoturi publicitare.

Cu stima,

Director

Cring Adela

SC PUBLICITY STAR SRL

Targu-Jiu,

Str. Savinesti, nr. 31 bis

tel/fax 0253 237151

mobil 0729 275147

[email protected]



Branded


Related