Ciuc Premium atinge forma perfecta

In aceasta vara, Ciuc Premium face inca un pas important in ceea ce priveste evolutia designului sau de ambalaj, oferind consumatorilor acelasi gust unic intr-o noua sticla premium.

Sticla de 500 ml va reflecta acum mai bine calitatea premium a berii Ciuc Premium, prin culoarea sa verde, forma mai atragatoare si mai zvelta, inscriptionarile in relief si eticheta modernizata. Totodata, forma ambalajului PET a fost reinnoita, urmand aceeasi abordare Premium. Doza Ciuc Premium va avea de asemenea, un design mult mai atractiv.

"Acum, sticla Ciuc Premium intruchipeaza toate calitatile acestei beri unice, cu un gust deosebit, si reflecta caracterul premium si calitatea marcii Ciuc Premium. Fara indoiala, consumatorii nostri vor aprecia acest design mai elegant si mai stilat, care acum se potriveste perfect cu gustul si caracterul berii Ciuc Premium," a declarat Edwin Botterman, Presedinte & CEO Heineken Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related