"Moda Tinteste Cancerul Mamar" - O initiativa caritabila la nivel global

"Moda Tinteste Cancerul Mamar" lanseaza astazi in Romania campania cu acelasi nume, ocazie cu care binecunoscutul model Diana Dondoe va transmite romancelor cat de importanta este prevenirea si lupta impotriva cancerului la san.
Lansat in 1994 ca un proiect al industriei americane de moda cu scopul de a aduna fonduri pentru cercetarea si lupta impotriva cancerului la san, "Moda Tinteste Cancerul Mamar" este un proiect care a inregistrat un succes uimitor si s-a extins in mai multe tari, ajungand ca astazi sa aiba loc lansarea sa si in Romania.

Nascut la initiativa Council of Fashion Desigers of America (CFDA), din care fac parte peste 200 din cei mai cunoscuti designeri din Statele Unite, "Fashion Targets Breast Cancer" ("Moda Tinteste Cancerul Mamar") se bazeaza pe un concept simplu, insa foarte puternic: vanzarea unei editii limitate de tricouri inscriptionate cu un logo semnat Ralph Lauren. Fondurile stranse in acest fel sunt donate fundatiilor de caritate, care ii folosesc implementand campanii de lupta impotriva cancerului la san. In cadrul campaniilor derulate in peste 13 tari s-au strans mai mult de 30 de milioane de dolari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

constanta rosioru
acum 16 ani
bun gasit!

sunt cadru didactc, am 57 de ani, am avut unele probleme de sanatate asemanatoare cu cele de care se ocupa fundatia. doresc sa activez mai mult in acest domeniu.

cu ocazia SNV as initia o campanie de informare in liceul la care lucrez dar am nevoie de anumite lamuriri. ma poate ajuta cieva?

fetele tinere atrase in principal de moda, vor citi cu interes acest material.

cu multumiri!



Branded


Related