Lansarea revistei In Style in Romania!

La sfarsitul lunii mai, Hotel Radisson SAS Bucuresti a gazduit un eveniment care celebra lansarea revistei In Style cu prima coperta locala. Guest star-ul a fost colectia de toamna-iarna Mariella Burani, creator de moda din Italia. MC-ul si starul serii a fost Loredana Groza, prima celebritate pe coperta In Style, care este exponenta femeii In Style, puternica si sigura pe sine, care se reinventeaza continuu, precum si una dintre cele mai cunoscute personalitati din industria muzicala.

"A fost o petrecere exclusivista si selectiva intr-o locatie deschisa pentru petreceri de revista In Style, care a reunit celebritati precum Monica Barladeanu, Camelia Sucu, Venera Arapu, Doina Levinza, Razvan Ciobanu, Monica Davidescu, Daniela Nane, Valentina Pelinel Irinel Columbeanu, si partenerii nostri, care au fost alaturi de In Style in drumul sau spre celebritate si leadership", declara Monica Tarnovean, brand marketing manager In Style. Primul numar a fost sold out dupa 3 saptamani. Si pentru al doilea numar asteptarile sunt ambitioase si se spera depasirea targetelor anuale stabilite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related