Lobont, Lucescu si Petrescu - joaca in echipa COSMOTE

Bogdan Lobont, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, trei dintre simbolurile fotbalului romanesc, au intrat in echipa COSMOTE si joaca in cel mai nou spot dedicat Cartelei COSMOTE, dand "glas pasiunii pentru fotbal" pe toata durata Campionatului European. Colaborarea face parte dintr-un acord incheiat recent de COSMOTE cu cele trei vedete, pe o durata de un an, prin care acestia vor participa intr-o serie de campanii de comunicare ale companiei.

Campania "Da glas pasiunii tale pentru fotbal", promoveaza extraoptiunea care ofera utilizatorilor Cartelei COSMOTE tariful de 1 eurocent/minut in retea, nelimitat, si 9 eurocenti/minut pentru apeluri catre celelalte retelele nationale. Conceptul creativ al campaniei a pornit de la ideea ca fotbalul starneste emotii diverse si intense, de la tristete, neliniste pana la bucurie, mandrie si exaltare. Dar toate acestea nu ar valora atat de mult daca nu ar fi impartasite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related