Craita Coman: "Nu trebuie sa ne facem toti directori de creatie"

IQads: Cum comentezi afirmatia: "Locul fetelor e la Client Service, iar al baietilor la Creatie".
Craita Coman: Cred ca afirmatia asta ar putea avea loc intr-o carte de istorie a publicitatii, de datat undeva "inaintea erei noastre". Nu cred ca in mod serios cineva mai face astfel de impartiri pe criterii de sex, e o perspectiva mult prea limitata. Dovada ca sunt destule femei in departamentul de creatie. E adevarat, mai putini barbati la client service :) .

IQads: Cat de greu e pentru o femeie sa ajunga Creative Director in Romania?
Craita Coman: La fel de usor sau de greu cat pentru un barbat. Nu cred ca oamenii destepti fac discriminari de genul asta. Si se presupune ca in agentiile de publicitate lucreaza oameni destepti. Nici o calitate (sau defect) pe lumea asta nu e apanajul unui singur sex, asa ca oricare dintre reprezentatntii celor doua sexe pot avea aptitudinile necesare pt astfel de functie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Ciuca Mihai
acum 15 ani
O cunosc pe "Caria" de la varsta de 11 ani. Am fost alaturi de ea intotdeauna. Poate am fost primul in initierea "artelor frumoase". Ma bucur sa citesc articole despre si cu ea, asa ca nu imi ramane decat un singur lucru, acela de a ma bucura alaturi de ea si de a o putea sustine in toate actiunile pe care le doreste pe viitor. Sper sa devin un partener de incredere si sa nu o dezamagesc niciodata. Succes Craita Coman.
craita coman
acum 15 ani
Multumesc pentru urari, Mihai!

Desi trebuie sa-ti atrag atentia ca ai gresit numele brandului - porecla mea din scoala generala era " Craia", nu " Caria" :)), si asta nu se face niciodata in publicitate.

Adidas, nu Abibas, Sony, nu Sany, si tot asa...originalul nu trebuie confundat niciodata cu copiile.

catalin dobre
acum 15 ani
foaaaarte tare !ti-a trebuit ceva curaj ! succes !


Branded


Related