TEMPO lanseaza Brand Motion, companie specializata in strategie

Urmand viziunea companiei de a-si diversifica si intari capabilitatile cheie, TEMPO anunta lansarea Brand Motion, companie specializata in servicii de strategie de comunicare si branding. Decizia de legitimare a competentelor TEMPO in consultanta strategica vine pe fondul cresterii cererii dar mai ales a exigentelor profesionale din partea clientilor agentiei si a pietei per ansamblu.

Compania Brand Motion va furniza doua categorii de servicii: strategie si planning de comunicare, pe de o parte, si branding, pe de alta parte. Dintr-o perspectiva integrata, cele doua servicii vor asigura competenta completa necesara pentru a construi si dezvolta branduri, prin alinierea viziunii de conceptie a brand-ului cu demersul strategic de comunicare, prin care se urmareste cresterea si maximizarea valorii marcii pe piata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

carina ion
acum 15 ani
ce gluma proasta...bododea auzi!! :)))
Ioana Gligor
acum 15 ani
cica sa-si intareasca "capabilitatile cheie...", de parca si pana acum tempo era vreo agentie de strategie, hahaha
jean gros-bart
acum 15 ani
wow, bododea. pazea ca vine knowledgeul sau peste voi si va da cu insighturile de pamant


Branded


Related