Verdict: crema!

BLITZ KRITIK
Am observat de curind - adica ele existau mai demult, doar eu am observat de curind - o serie de spoturi, de obicei cele la cosmetice, care mizeaza pe factorul "ingredientul exotic". Ultimul care m-a trimis de curind la dictionar a fost samponul celor de la Londa cu, citez: "ulei de macadamia". Citeva zile mai inainte eram usor surprins de samponul sau vopseaua Elseve cu, citez din nou: "proteine de perle".

Nu va suparati, stie cineva ce este aceea o macadamie? Evident, nu este vorba de macadam (pavaj rutier format din piatra marunta si indesat cu motocompresorul), desi la asta ma duce cu gindul cind mai prind spotul respectiv la tv. Parca si vad o masca din pietre de riu aplicata frumos de Dorel & echipa, cu motocompresorul, pe tenul sensibil al unei domnisoare la cabinetul cosmetic. Deci, nu. Macadamia este fructul unei plante originare de prin Australia si Noua Caledonie. Un fel de nuca despre care aflu ca e foarte bogata in acizi monosaturati si ca se aseamana foarte mult cu sebumul, substanta uleioasa produsa de propria nostra piele pentru protectie. Dar asta am aflat-o eu pentru ca am intrebat Wikipedia. Spotul nu va spune nicaieri chestia asta. Cit despre "proteinele din perle", aici imaginatia nu ma ajuta cu nimic. Cum naiba arata "proteinele din perle"?! Ce gust au? Oare nu zgirie?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Dragos nume
acum 15 ani
Ai mai multe exemple aici: http://www.iqads.ro/forum/ftopic3448.html
Corina Bordeianu
acum 15 ani
De la "ei" totul e mai bun, ale noastre sunt prea banale...
Luiza Popa
acum 15 ani
super ispirate titluri, domnule Daniel Goace. Se simte spiritul Academiei Catavencu :)


Branded


Related