Nicola Porter Novelli comunica stilul si rafinamentul Silver Mountain

Agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli, o companie membra The Group, paseste alaturi de cele mai selecte nume ale industriei hoteliere si de real estate pentru lansarea compexului rezidential exclusivist Silver Mountain.

Agentia va gestiona comunicarea proiectului dezvoltat de INR Management Real Estate in Poiana Brasov, un complex stilat si rafinat, care ofera nu doar optiuni pentru petrecerea timpului liber intr-una dintre cele mai atragatoare statiuni montane, ci un adevarat stil de viata. Prin paleta serviciilor oferite, Nicola Porter Novelli acopera toata sfera relatiilor publice, de la comunicare corporatista, dezvoltare de continut pentru materialele de prezentare ori cunsultanta de imagine pentru reprezentantii proiectului, pana la dezvoltare si implementare de actiuni sau relationare cu media. Agentia, insa, va acorda dezvoltatorului consultanta pentru a acoperi intreg spectrul comunicarii, nu doar competentele ce tin de relatii publice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related